Privacybeleid Skinvestment

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Skinvestment. U dient zich ervan bewust te zijn dat Skinvestment niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen die wij vermelden op onze eigen website. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Skinvestment respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. U kan ten allen tijde uw persoonsgegevens raadplegen, wijzigen of verwijderen door het eenvoudig versturen van een mail naar info@skinvestment.com met vermelding: gegevens aanpassen

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Wanneer u de informatie rechtstreeks aan ons verstrekt

Wanneer u contact opneemt met ons via onze website, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen in een eigen beveiligde omgeving van Skinvestment. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Wanneer u zich aanmeldt voor een behandeling

Wanneer u een behandeling reserveert bij Skinvestment aanvaardt u dat wij u mogen informeren over onze activiteit in de toekomst.

Waarvoor gebruiken wij uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om u nieuws te sturen via een erkend mailsysteem. Skinvestment zal voor een behandeling persoonlijke gegevens opvragen ten einde u zo goed mogelijk verder te helpen. Deze informatie is strikt vertrouwelijk en wordt opgenomen in uw klantenfiche.

Waarvoor gebruiken wij uw foto

Skinvestment gebruikt, mits we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen., uw foto’s voor de voor & na’s die verschijnen op de website en sociale media. Deze foto’s  worden opgeslagen in een eigen beveiligde omgeving van Skinvestment.


We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Vragen en Feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Skinvestment
Planetariumlaan 9
BE-2610 Antwerpen