Menu
Your Cart

Cosmelan peeling behandeling

CHEMISCHE PEELING VOOR HET VERWIJDEREN VAN PIGMENTVLEKKEN

De Cosmelan-behandeling is één van de beste depigmentatie behandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken bij alle huidtypes. Zowel pigmentvlekken op de lichte huid als pigmentvlekken op de donkere huid.
Het Cosmelan Pack is een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling bij Skinvestment en een opvolgende thuisverzorging. Dankzij de revolutionaire Cosmelan-behandeling van Mesoestetic worden pigmentvlekken te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd.


Succesformule voor

  • Vlekken in gezicht en lichaam
  • Buitensporige pigmentatie
  • Zwangerschapsmasker
  • Huidveroudering door zon
  • Huidonvolmaaktheden van melanische oorsprong
<Kosten Cosmelan behandeling

Volledige Cosmelan behandeling traject  € 780 Inc. thuisproducten:

  • Ontvettende lotion
  • Cosmelan 2crème t.w.v. €208,67
  • Melan recovery crème t.w.v €72
  • Melan 130+ pigment control t.w.v €46,09
  • Anti-stress mask mesoestetic t.w.v €37Hoe verloopt de Cosmelan behandeling?


Voorbereiding: om de huid goed voor te bereiden op het Cosmelan masker is het belangrijk dat de huid wordt voorbereid met zuren. De zuren zorgen ervoor dat de dode huidcellen van de huid verwijderd worden, waardoor het Cosmelan masker beter in kan werken en waardoor de kans op bijwerkingen vermindert.

Cosmelan masker: in de praktijk zal het Cosmelan masker door de huidtherapeute aangebracht worden. Dit masker zal 8-12 uur op de huid blijven zitten. U zult met dit  masker naar huis gaan en u dient het masker na de verstreken tijd zelf van de huid te verwijderen.

Nacontrole: we zullen ongeveer iedere 8 weken een controle afspraak inplannen zodat we het resultaat kunnen bijhouden.
Thuis gaat u op advies van de Huidtherapeute verder met de thuisproducten die in het prijs inbegrepen zijn.


Wat zijn pigmentvlekken?


Pigmentvlekken of hyperpigmentatie zijn donkere, bruine verkleuringen van de huid die veroorzaakt worden door een verhoging van melanine in de huid.

Wat is de oorzaak van pigment?


In de huid zitten cellen die melanocyten worden genoemd. Deze cellen produceren melanine die de huid kleur geeft. Als er teveel pigment in de huid wordt geproduceerd,  is er een afzetting van melanine.
Hierdoor krijgt men hyperpigmentatie en dus vlekken. De vlekken die te wijten zijn aan een buitengewone pigmentatie worden meestal veroorzaakt door de systematische blootstelling aan de zon en gebreken van melanische oorsprong.
Ze kunnen ook het gevolg zijn van hormonale wijzigingen, bijvoorbeeld ten gevolge van zwangerschap. Ze kunnen eveneens genetisch bepaald zijn of het gevolg zijn van littekenvorming.
Hoe meer melanocyten de huid bevat, hoe gevoeliger de huis is voor overpigmentatie en hoe donkerder de vlekken kunnen worden.
We gebruiken cookies op deze site om je gebruikerservaring te verbeteren. Door op de knop Accepteren te klikken, stem je ermee in dat wij dit doen.