Menu
Your Cart
Organic Beauty
Zie Collectie
Natural Products
Shop nu
Organic Beauty
Zie Collectie
Natural Products
Shop Nu

Over ons

Bij Skinvestment krijg je een eerlijk & persoonlijk advies over behandelingen & producten. De naam zelf geeft ook weer dat we investeren in ons huid “skINVESTment”, hiermee bedoelen we niet zozeer het financiel aspect maar meer het investeren van tijd, energie en geduld voor een optimaal resultaat.
Ons salon staat voor effectieve huidverbetering gepaard met aandacht voor ontspanning. Daarom werken wij in onze praktijk met de producten van Image Skincare.
Wanneer je langs komt in onze zaak nemen we altijd uitgebreid de tijd.
Persoonlijke aandacht & service is een belangrijke troef.
Dit geldt voor, tijdens en na de behandeling.
Samen met jou willen wij het beste resultaat behalen op het gebied van huidverbetering.
Een behandeling begint bij ons steeds met een uitgebreid intakegesprek waarbij we de geschiedenis van uw huid vastleggen, uw levensstijl en vooral ook uw persoonlijke wensen.
Hiernaast ontvang je een op maat gemaakt behandelingsplan. Hierbij blijven we wel realistisch in de te behalen resultaten. Dit houdt in dat je regelmatig komt voor een gespecialiseerde behandeling, dit is eenmaal per 4-8 weken.
Daarnaast verzorg je dagelijks de huid thuis met de geadviseerde producten.

Wist je dat je 50% van een mooi resultaat kunt behalen door de huid thuis dagelijks te verzorgen met de juiste producten?

ONZE MISSIE is het vervullen van de wensen van de zelfbewuste vrouw/man die haar/zijn huid wilt verzorgen, met aandacht voor schoonheid en ontspanning. Wij bieden de meest up-to-date behandelingen en meest effectieve verzorgingsproducten. Skinvestment is de place-to-be voor degene die naar het beste resultaat streeft.

Waarom Skinvestment?
  • Vakkundig huidadvies
  • Eerlijk productadvies
  • Huidverbeterende behandelingen
  • Uitstekende kennis van cosmetica-ingrdiënten
  • Dierproefvrije producten met resprect voor de huid
  • Gedegen opleiding
  • Constante bijscholing en intensieve training

Uw eerste afspraak Iedere eerste afspraak wordt aangevangen met een uitgebreide intake, waarbij vragen omtrent levensstijl en gezondheid aan bod komen. Uw gegevens worden opgenomen in de consultation card.
Na een grondige huidanalyse door middel van Face Mapping kunnen de juiste producten en behandeltechnieken worden uitgekozen, waarbij u uw huidconditie krijgt toegelicht. Hierbij krijgt u de gelegenheid tot het stellen van vragen en wordt uitleg gegeven over het functioneren van de huid.
PERSONAL DEVELOPMENT IS THE BELIEF THAT YOU ARE WORTH THE EFFORT, TIME AND ENERGY NEEDED TO DEVELOP YOURSELF - DENNIS WAITLEY ( QUOTE )
Gratis levering
Gratis levering boven 100€
Gratis retourneren
Probleemloze retourzendingen
Veilig winkelen
Beste beveiligingsfuncties
We gebruiken cookies op deze site om je gebruikerservaring te verbeteren. Door op de knop Accepteren te klikken, stem je ermee in dat wij dit doen.