Menu
Your Cart

AGELESS - Total Facial Cleanser

AGELESS - Total Facial Cleanser
AGELESS - Total Facial Cleanser
37,50€
Excl. BTW: 37,50€
  • Stock: In Stock
  • Model: SKV001

Description

PRODUCTBESCHRIJVING

De Total Facial Cleanser heeft een intensieve exfoliërende werking die de PH-waarde in balans brengt, de huid intensief reinigt en hydrateert. Deze heerlijk schuimende cleanser verwijderd make-up en overtollig talg van de huid, zonder de huid uit te drogen. Na gebruik heeft de huid een sensatie van een schone, frisse en direct zichtbaar stralende huid.

VOORDELEN

·       Intensieve exfoliërende werking

·       Verwijdert make-up en reinigt intensief

·       Verbetert de huidstructuur

·       Verfrist huidteint

·       Geschikt voor meerdere imperfecties van de huid

GEBRUIK

Start met 1x per week om te kijken hoe jouw huid reageert op de actieve ingrediënten in AGELESS - Total Facial Cleanser en bouw dit langzaam op. Breng een kleine hoeveelheid cleanser aan op een vochtig gezicht. Masseer één minuut en spoel zorgvuldig af met koud water. De cleanser kan tijdelijk een tintelende sensatie veroorzaken, dit gevoel trekt echter langzaam weer weg.

 

Klembord met effen opvullingSKINVESTMENT TIP

Combineer deze reiniging dagelijks met een neutrale reiniging van IMAGE Skincare, zoals de ORMEDIC Balancing Cleanser of de VITAL C Hydrating Facial Cleanser .

Op deze manier profiteert de huid van de optimale werking van de werkzame ingrediënten en blijft de huid in balans. 

We gebruiken cookies op deze site om je gebruikerservaring te verbeteren. Door op de knop Accepteren te klikken, stem je ermee in dat wij dit doen.