Menu
Your Cart

ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser

ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser
Nieuw
ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser
39,00€
Excl. BTW: 39,00€
  • Stock: In Stock
  • Model: SKV0056

Description

PRODUCTBESCHRIJVING

Binnen IMAGE Skincare is ILUMA dé lijn om de huid te laten stralen en pigmentvlekken aan te pakken. Door de toevoeging van huidoplichtende ingrediënten wordt de huid geëgaliseerd en pigmentvlekken verlicht. Met deze gloednieuwe, milde cleanser heb je absoluut geen reden om niet stralend voor de dag te komen!

Deze cleanser biedt een effectieve, maar milde reiniging waardoor dit geschikt is voor ieder huidtype. Onderdeel van de hoofdingrediënten zijn Smart Sensing Beads, wat een milde scrubtechnologie is en de huid dus niet beschadigd. Leuk feitje: bij teveel druk op de huid lossen deze op. Een ideale bescherming van het gezicht dus! Een blend van natuurlijke extracten beschermt daarnaast de huid en zorgt voor een egale, stralende look!

Huidtype:
Alle huidtypen, maar bovenal de huid met hyperpigmentatie. Ook een perfecte match met de droge/doffe en vette, acnegevoelige huid.

Textuur:
Klei-achtige subantie die bij gebruik verandert in een licht schuimende crème. 

Geur:
Frisse, bloemachtige geur.  

VOORDELEN

  • Verwijdert make-up en vuil effectief
  • Licht de huid zichtbaar op
  • Verfijnt en verzacht de huid
  • Laat de huid zichtbaar stralen
  • Egaliseert en hydrateert de huid

 

GEBRUIK

Gebruik in Your Daily Skin Routine: 

Zet in als eerste stap in je skincare routine, voor een zijdezachte huid en perfecte glow! Vervolgens gebruik je een serum en smeer je voor overdag een dagcrème  met SPF, of 's avonds een voedende nachtcrème. 

Klembord met effen opvulling SKINVESTMENT TIP

Om de huid optimaal te laten stralen combineer je de ILUMA - Intense Brightening Exfoliating Cleanser met ILUMA - Intense Facial Illuminator. 

We gebruiken cookies op deze site om je gebruikerservaring te verbeteren. Door op de knop Accepteren te klikken, stem je ermee in dat wij dit doen.